ที่ของหนู

ที่ของหนู เป็นเรื่องราวที่เกิดขึ้นกับผู้ชายคนหนึ่งที่ผ่านการผ่าตัดจึงต้องเข้ารักษาตัวในโรงพยาบาลซึ่งเขาขอให้นอนที่ตึกใหม่เพราะอาคารเก่ามีเรื่องราวมากมายเมื่อฉันนอนที่ตึกใหม่วันแรกยังไม่พบอะไรเลย

แต่คืนที่สองขณะที่หลับไปก็ได้ยินราวกับว่ามีคนเข้ามาใกล้ แม้จะไม่เปิดประตูห้องและเมื่อเขาลืมตาเขาก็สบตากับสาวเผือกเผือกคนหนึ่งสวมเสื้อผ้าของโรงพยาบาลในขณะที่มองเขาและพูดว่า “ออกไปที่นี่ที่บ้านของฉัน” ในขณะที่ปีนขึ้นไปนอน

ในเวลานั้นเขาไม่ได้มีสติมาก ดังนั้นเพียงแค่บอกว่าฉันต้องการนอนหนึ่งคืนแล้วไปเมื่อเสร็จร่างกายของเด็กชายตัวเล็ก ๆ นั้นก็จางหายไป … ในคืนเดียวกันนั้นแม้จะนอนแล้วก็ได้ยินเสียงของเด็กผู้ชาย “คุณต้องการซื้อพวงมาลัยไหมลุง” ที่ เวลาฉันคิดว่าฉันฝัน เพราะโรงพยาบาลห้ามมิให้คนขายของขึ้นมา แต่เมื่อฉันลืมตาแทนที่จะเห็นเด็กผู้ชายยืนอยู่กับพวงมาลัยที่เต็มไปด้วยเลือดและที่สำคัญที่สุดขาทั้งสองหายไป !!

ที่ของหนู

It was a story about a man who underwent surgery and had to be hospitalized, which he asked to sleep at the new building because the old building had so many stories. Anything

But on the second night he was asleep as if someone was approaching him. Although he didn’t open the door and when he opened his eyes, he made eye contact with an albino girl, wearing the hospital clothes while looking at him and saying, “Get out here in my house” while climbing up to sleep.

At that time, he was not very conscious. So just say that I want to sleep one night and then go. When finished, that little boy’s body fades … That same night, even after sleeping, he heard the boy’s voice. “Do you want to buy a garland? Uncle” at the time I thought I was dreaming. Because the hospital forbids the seller to come up But when I opened my eyes instead of seeing a boy standing with a bloody steering wheel and most importantly, both legs disappeared !!

สามารถติดตามเรื่องราวเพิ่มเติม ได้ที่นี่

ขอบคุณแหล่งที่มาและสาระจาก : Google