ห้องสมุด หลอน

เรื่องราวที่เกิดขึ้นใน ห้องสมุด ของโรงเรียนแห่งหนึ่งซึ่งมีเรื่องราวหลอนมากมายที่เล่าต่อกันมาแบบทุกวัน และมีคนเจอบ่อยมากก็คงเป็นไครไม่ได้นอกจากเป็นบรรณารักษ์ของห้องสมุดแห่งนั้น

ห้องสมุด

มีคนเห็นมากมายไม่ว่าจะเป็นเงาดำหรือมีเสียงคนคุยกัน เสียงดังบนชั้นวางหนังสือ ทั้งๆที่ไม่มีใครอยู่ในห้องนั้น บางครั้งห้องสมุดปิดมาถึงตอนเช้ามีรอยเท้าคนมากมายเดินทั่วห้องสมุดทั้งๆที่ก่อนที่จะทำการปิดห้องสมุดต่อวันก็มีการทำความสะอาดอย่างดี

ในเรื่องของตำนาน ห้องสมุด ที่มีการยืมบัตรห้องสมุดไปอดีตนักเรียนเก่าได้เสียชีวิตไปก่อนหน้าที่จะมีเรื่องราวแบบนี้เกิดขึ้น แต่หลังนั้นเองบรรณารักษ์ก็ได้เห็นบัตรของนักเรียนคนนั้นตกอยู่ในห้องสมุดตรงมุมมืดที่ไม่ค่อยมีไครไปตรงนั้น

จวบจนถึงทุกวันนี้บรรณารักษ์ก็ยังเห็นคนเอาบัตรผี นี้มาคืนอยู่บ่อยครั้ง ทำเอาหลอนกันไปเป็นแถบๆ

The story takes place in a school library, with many haunting stories that are told every day. And there are people who meet very often, it is not possible to be a librarian of that library

There are many people who see it, whether it is black shadows or people talking. Loud sound on the bookshelf Although no one was in that room Sometimes the library is closed in the morning, with many footprints walking around the library, although before closing the library per day, it is cleaned well.

In the story of a legend that has borrowed a library card, the former old student died before having a story like this happened. But after that, the librarian saw the student’s card falling into the library at the dark corner that was not there.

Until today, librarians still see people taking ghost cards. This is often returned. Doing haunting as a band

สามารถติดตามเรื่องราวเพิ่มเติม ได้ที่นี่

ขอบคุณแหล่งที่มาและสาระจาก : Google